MEDIA/TEKNOLOGI

Finansavisen om MeglerMatch

Henrik Bjerke, 09.10.2020 | Sist endret: 09.10.2020

Norske MeglerMatch er den første tjenesten i Europa som finner de beste meglerne med kunstig intelligens. Les hva mediene skriver om oss.

MeglerMatch er utviklet i Norge og er den første tjenesten av sitt slag i Europa. Etter lansering i sommer gjorde Finansavisen et stort oppslag. Artikkelen finner du her.

Homefair, bilde fra Finansavisen.no med overskrift

Vi syntes det var hyggelig at Finansavisen ville rydde en hel dobbeltside i fredagsutgaven for å fortelle om oss og tjenesten. Det er samtidig også et par ting i artikkelen vi ønsker å kommentere og oppklare for deg som leser:

Meglerrapport: Når vi finner de tre beste meglerne for din bolig er disse til å begynne med anomymisert, som artikkelen sier. Men når du legger inn kontaktinformasjon er det ikke bare for å bli kontaktet av disse tre, men for å motta en meglerrapport: Her kan du se hvem de beste meglerne for din bolig er, hvilke selskap de tilhører og hvor lang tid de vanligvis bruker på å selge en bolig.

Uavhengighet: Vi evaluerer alle meglere i Norge for å finne ut hvem som er best for din bolig. Anbefalingene våre er 100% objektive. Om en megler er i vårt nettverk har ingen påvirkning på om vi anbefaler denne – det gjøres utelukkende basert på prestasjon. At vi har noen meglerselskaper i vårt nettverk betyr kun at vi som en ekstratjeneste kan sette dem i direkte kontakt med boligselger dersom megleren blir anbefalt i en av våre meglerrapporter.

Ellers nevner artikkelen et par andre ting som vi gjerne bekrefter:

  • Ja – vi er de første i Europa til å gjøre dette.
  • Hele tjenesten vår er «rørende gratis» for deg som boligselger.


Skal du selge bolig og ønsker å finne de beste meglerne i ditt område? Det tar kun et par minutter å finne dem med MeglerMatch.